آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

المیادین: رئیس جمهور عراق، تهدید به استعفا کرده است

ساعاتی بعد از آنکه فراکسیون اکثریت در پارلمان عراق از معرفی نامزد خود برای نخست‌وزیری خبر داد، منبعی نزدیک به رئیس جمهور عراق مدعی شد که احتمال دارد برهم صالح استعفا دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 22
کد خبر: ۳۱۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منبعی نزدیک به «برهم صالح» رئیس‌جمهوری عراق روز یکشنبه از احتمال استعفای او خبر داد. 

 

این منبع شامگاه یکشنبه (یک دی) به شبکه المیادین گفت که برهم صالح تلویحاً گفته است که اگر نامزدی برای نخست‌وزیری تحمیل شود و مورد موافقت عراقی‌ها نباید، آماده است که از سمت خود استعفا دهد.

 

به گفته این منبع عراقی، رئیس جمهور عراق منتظر پاسخ رسمی پارلمان است تا فراکسیون اکثریت، نام نامزد را بر اساس سه شرط مشخص کند.

 

ائتلاف البناء عراق عصر امروز در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور این کشور از وی خواست «قصی السهیل» را به عنوان نامزد این ائتلاف برای تصدی نخست‌وزیری به پارلمان معرفی کند. البناء گفته است که این ائتلاف، فراکسیون اکثریت است و نامزد آن باید برای رأی‌گیری در پارلمان معرفی شود.

 

با پایان مهلت پانزده روزه پارلمان عراق به رئیس‌جمهور این کشور جهت معرفی نامزد نخست‌وزیری، اختلاف بر سر ماده 76 قانون اساسی عراق و تفسیر این قانون بیشتر شده است و برهم صالح برای اینکه به اختلاف‌ها خاتمه دهد، از دادگاه عالی قانون اساسی خواسته، در این باره توضیح دهد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار